Блог про портретну фотографію

Заголовне фото для статті: 12 порад щодо макіяжу для фотосесій в спекотних умовах. Самуї

12 порад щодо макіяжу для фотосесій в спекотних умовах. Самуї

1 Feb 2024
Як зберегти макіяж ідеальним навіть в умовах спекотного тропічного клімату? Якщо ви мрієте про фотографії, на яких ваш образ залишається стійким і бездоганним навіть в умовах високої вологості та спеки, тоді ця стаття для вас. Від секретів зволоження шкіри до вибору правильної косметики - попереду багато цікавої інформації!
Заголовне фото для статті: TFB - тайм фор борщ (або в гонитві за зайцями)

TFB - тайм фор борщ (або в гонитві за зайцями)

15 Jan 2023
Нещодавно ходив фотографувати дружину, дуже хотілося зняти в контровому світлі на "полтинник" (об'єктив 50мм), а їй хотілося показати, що вона новенького накупила собі... Поєднали приємне з корисним.
Заголовне фото для статті: Журнал WOW Samui. 3-тє видання

Журнал WOW Samui. 3-тє видання

13 Dec 2022
Я радий презентувати вам зйомку, яку я проводив для 3-го номера китайського журналу Wow Samui. Попередні 2 номери були зроблені у зелено-блакитних тонах, і у цьому номері редактори вирішили додати яскравого червоного кольору.
Заголовне фото для статті: Унікальні аксесуари з мушель для тематичної фотосесії на Самуї

Унікальні аксесуари з мушель для тематичної фотосесії на Самуї

14 Sep 2022
Хто з дівчаток у дитинстві не мріяв стати Русалонькою та зустріти прекрасного Принца? Саме на острові Самуї надається така можливість дівчатам приміряти чудове вбрання та аксесуари прикрашені мушлями, перлинами та різними декоративними деталями.
Заголовне фото для статті: Чоловічі пози для фотографій. Поради від професіонала

Чоловічі пози для фотографій. Поради від професіонала

13 Sep 2022
На відміну від жінок, чоловіки не надто захоплюються фотосесіями. Часто для них час, проведений перед камерою, це більше випробування, ніж розвага. Можливо, чоловік під час фотосесії нервуватиме і “закриватиметься”. Завдання фотографа заспокоїти та допомогти розслабитися такому клієнтові.
Заголовне фото для статті: Як отримати приголомшливі фотографії йоги на Самуї

Як отримати приголомшливі фотографії йоги на Самуї

25 Aug 2022
Самуї стає дедалі популярнішим місцем для любителів йоги. Незважаючи на те, що особисто я ледве можу дістати пальці ніг, я багато працюю з місцевими йога-ретритами та їхніми відвідувачами, і це для мене величезне задоволення.
Заголовне фото для статті: Фототур на Самуї

Фототур на Самуї

21 Jul 2022
Звичайна фотосесія найчастіше має якісь обмеження. За часом та пов'язаними з цим територіальними лімітами. Для того, щоб зняти ці межі, я створив спеціальний пакет, який дозволяє вам насолодитися прекрасними видами Самуї й отримати масу фотографій нікуди не поспішаючи.
Заголовне фото для статті: Чому важливо робити професійний макіяж для фотосесії

Чому важливо робити професійний макіяж для фотосесії

20 Jul 2022
Фотосесія - це гарний спосіб зробити свою відпустку незабутньою. А також - чудовий спосіб побачити себе збоку. Але гарний результат вимагає не тільки досвідченого фотографа, але й також ретельно і гармонійно продуманого образу з професійним макіяжем.
Заголовне фото для статті: Фотосесія зі слоном на Самуї

Фотосесія зі слоном на Самуї

23 Jun 2022
У Таїланді слон є священною твариною та національним символом країни. При цьому через величезний туристичний попит цих дивовижних тварин часто утримують у стиснених умовах і піддають жорстокому поводженню.