Блог про Самуї

Заголовне фото для статті: Таємний сад Будди (Tarnim Magic Garden)

Таємний сад Будди (Tarnim Magic Garden)

23 Mar 2024
Розташований в самому серці гірської місцевості острова, Таємний сад - це оазис спокою і натхнення. Під пишною тропічною рослинністю ховається дивовижна колекція скульптур і споруд, які створювалися місцевим жителем протягом десятиліть.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: Храм Ват Плай Лаем

Місце зйомок: Храм Ват Плай Лаем

23 Feb 2024
Унікальний комплекс, який стане справжньою візуальною насолодою для тих, хто шукає цікаве місце для фотозйомки. Поєднання барвистих релігійних артефактів, приголомшливої природи та духовних пам'яток роблять його чудовим місцем для фотозйомки.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: оглядовий майданчик Лад Ко

Місце зйомок: оглядовий майданчик Лад Ко

25 Jan 2024
Панорама з оглядового майданчика Лад Ко захоплює дух. Сам острів, тропічне узбережжя, іскристе море і сяюче небо. Вид простягається наскільки сягає око, охоплюючи весь пляж Чавенг і навколишні пляжі та пагорби.
Заголовне фото для статті: 10 найкращих місць для фотозйомки на Самуї

10 найкращих місць для фотозйомки на Самуї

27 Feb 2024
Відкрийте для себе 10 найкращих місць за версією місцевого фотографа. Від приголомшливих пляжів до природних чудес і культурних пам'яток - у цьому путівнику ви знайдете безліч варіантів, як передати суть цього захоплюючого острова на ваших фотографіях. Ви отримаєте інформацію та поради щодо кожної локації, включаючи найкращу пору року для відвідування та те, що робить кожне місце унікальним. Відкрийте для себе красу та розмаїття Самуї через об'єктив досвідченого фотографа.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: Водоспад На Муанг

Місце зйомок: Водоспад На Муанг

24 Jan 2024
Самуї, чудовий тропічний острів в Таїланді, має багато мальовничих місць для фотографів. Серед його численних природних пам'яток особливо виділяється водоспад На Муанг - ідеальне місце для створення ефектних фото. Спокійна атмосфера і приголомшлива краса стануть прекрасним фоном для будь-якої фотосесії.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: Пляж Маенам

Місце зйомок: Пляж Маенам

24 Jan 2024
Пляж Маенам на північному узбережжі острова Самуї. Цей дивовижний пляж відомий своєю природною красою і пропонує різноманітні пейзажі, які додадуть вашим фотографіям особливу виразність.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: Пляж Талінг Нгам (i-Talay бар)

Місце зйомок: Пляж Талінг Нгам (i-Talay бар)

6 Oct 2023
Пляж Талінг Нгам на мальовничому західному узбережжі острова Самуї являє собою витягнуту смугу піщаного пляжу, яка створює відмінний фон для незабутніх фотозйомок. Тут серед пальм, різноманітних чагарників і кришталево чистої води панують природна краса і чарівність, що стане ідеальним місцем для вашої зйомки.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: пляж Корал Ков

Місце зйомок: пляж Корал Ков

20 Nov 2022
Пляж, пісок, каміння, невеликий, недалеко від Ламай. Вода чиста і тепла, і це хороший старт для плавання, снорклінгу та дайвінгу у відпустці.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: пляж за Слоновими Воротами

Місце зйомок: пляж за Слоновими Воротами

10 Jul 2023
Пляж у Слонових воріт відомий тим, що він дуже гарний і особливо спокійний. Нескінченна бахрома кокосових пальм робить його досить красивим, пляж вузький, а вода мілка весь час.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: пляж Натон, острів Самуї

Місце зйомок: пляж Натон, острів Самуї

20 Nov 2022
На західному узбережжі острова знаходиться Натон, столиця Самуї. Окрім розміщення всіх основних адміністративних офісів на острові, Натон також пропонує вулиці з галасливими магазинами, традиційну тайську архітектуру та вечірній продуктовий ринок.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: Крабовий будинок

Місце зйомок: Крабовий будинок

17 Jul 2023
Розташований високо в горах Крабовий будинок виглядає як щось неймовірно виконане. Величезні пазурі, неймовірний вид з гір. Все це легкодоступно і дозволяє робити неймовірні фотографії. У цьому ж комплексі знаходяться знаки зодіаку. 12 фігур усіх знаків розташовані по колу, прикрашеному невеликими водоймами з квітучим лотосом.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: пляж Мімоза (Бан Тай)

Місце зйомок: пляж Мімоза (Бан Тай)

24 Jan 2024
Цей пляж виглядає дуже ефектно. З обох боків він обмежений скелястими берегами. Лазурна вода і велика кількість пальм. Всього кілька готелів і курортів на весь пляж дають простір для творчості. Однак останнім часом про цей пляж стало дізнаватися все більше людей, що ускладнює зйомку в тропічному стилі.
Заголовне фото для статті: Місце зйомок: водоспад Хін Лад, Самуї

Місце зйомок: водоспад Хін Лад, Самуї

20 Nov 2022
До водоспаду йти далеко і незручно. Якщо ви йдете туди на фотосесію, то можна обмежитися зйомкою на початку. Є ставок без каменів, і камені, між якими тече річка.
Заголовне фото для статті: Місце для фотосесії: пляж Тонг Крут

Місце для фотосесії: пляж Тонг Крут

10 Jul 2023
Зовсім непридатний для купання пляж приваблює своїм незвичайним видом. Величезні відливи, мілководдя та низький рівень води дозволяють робити неймовірні фото на безмежно порожньому пляжі.
Заголовне фото для статті: Кокосовий ліс як місце для фотосесії

Кокосовий ліс як місце для фотосесії

20 Nov 2022
Це не одне місце ... Я знайшов кілька таких місць на острові. Сад чи ліс. Ви можете називати це місце як завгодно. Це місце виглядає як дуже відкритий великий простір, де росте багато кокосових пальм. Разом з блакитним небом і яскравим сонцем це місце виглядає дуже красиво.
Заголовне фото для статті: Локація зйомок: район Натон

Локація зйомок: район Натон

20 Nov 2022
Це найстаріша частина міста. Безліч будівель, вузенькі вулички і непередавана атмосфера тайського ринку. І, звичайно ж, набережна і пірси. На яких можна зустріти захід сонця або подивитися як відпливають кораблі.
Заголовне фото для статті: Самуї або Пхукет для медового місяця - 7 характеристик від фотографа

Самуї або Пхукет для медового місяця - 7 характеристик від фотографа

15 Sep 2022
Найчастіше багато моїх клієнтів під час планування своєї відпустки в Таїланді мають низку труднощів при виборі того чи іншого напрямку. Тому я вирішив скласти нотатку, яка спирається на мої особисті уподобання.
Заголовне фото для статті: Як це - бути фотографом на Самуї?

Як це - бути фотографом на Самуї?

13 Sep 2022
Повертаючись думками в той момент, коли я купив собі перший фотоапарат, я розумію, що в мене і в думках не було бути комерційним фотографом. Та тим більше я не міг собі уявити, що я житиму та фотографуватиму на тропічному острові.
Заголовне фото для статті: Погода. Який сезон найкращий для фотозйомки на Самуї?

Погода. Який сезон найкращий для фотозйомки на Самуї?

12 Jul 2022
Відповідь це питання збігається з відповіддю на питанняколи на Самуї гарна погода?”. Все досить просто. На Самуї завжди гарно, хіба що протягом сезону дощів буває дуже мокро. І це, в принципі, й зрозуміло. Але для тих, хто приїжджає на Самуї лише на кілька днів чи тижнів, краще вибрати інший період.