Весільні поради

Заголовне фото для статті: Весільна фотосесія на Самуї. Гліб + Олександра

Весільна фотосесія на Самуї. Гліб + Олександра

15 Jan 2023
Нам дуже сподобалося працювати з Дімою. Атмосфера відкритості, дружелюбності, комфорту відчувалася протягом усього знімального дня. З першої хвилини знайомства Діма дав зрозуміти, що всі тут свої, а це дуже важливо, бо сама я соромлюся позувати на камеру.
Заголовне фото для статті: Весілля Шабан і Яни

Весілля Шабан і Яни

15 Jan 2023
Специфіка роботи з агентствами така, що часто перша зустріч із клієнтами відбувається безпосередньо на зйомці :) Стукаю у двері відкриває усміхнений хлопець. Я йому: "Привіт!", А він: "Hello"! )) І, повертаючись до кімнати, -This guy saidпривіт”, maybe he thought me to be a Ukrainian :)”
Заголовне фото для статті: Творчі портрети наречених на Самуї

Творчі портрети наречених на Самуї

15 Sep 2022
Коли йдеться про настільки значну подію як весілля, цілком природно програвати в пам'яті кожен її момент навіть через роки. Зафіксувати і зберегти їх неможливо без допомоги професійного фотографа. Коли батько вручає свою дорогу дочку фактично чужій людині, знаючи, що це початок нової віхи в її житті; коли тендітна бабуся спостерігає за тим, як онук одружується з дівчиною своєї мрії…
Заголовне фото для статті: Самуї або Пхукет для медового місяця - 7 характеристик від фотографа

Самуї або Пхукет для медового місяця - 7 характеристик від фотографа

15 Sep 2022
Найчастіше багато моїх клієнтів під час планування своєї відпустки в Таїланді мають низку труднощів при виборі того чи іншого напрямку. Тому я вирішив скласти нотатку, яка спирається на мої особисті уподобання.
Заголовне фото для статті: Весільні букети на Самуї

Весільні букети на Самуї

21 Aug 2022
Весільний букет - це чудовий і незамінний атрибут кожного весілля. Живі квіти привносять у дійство свіжість та елегантність, і водночас служать сентиментальним нагадуванням про старовинні звичаї.
Заголовне фото для статті: Як вибрати вашого весільного фотографа? Поради та рекомендації

Як вибрати вашого весільного фотографа? Поради та рекомендації

21 Aug 2022
Під час планування весілля на екзотичному острові, важливо заздалегідь мати уявлення про те, як мине ваш особливий день. Наприклад, на що чекати, наймаючи весільного фотографа? Як відсіяти невідповідних кандидатів? Як виглядатиме ваша взаємодія в процесі самого весілля, і, найголовніше: на який результат очікувати?
Заголовне фото для статті: Як організувати відпочинок на Самуї

Як організувати відпочинок на Самуї

23 Jun 2022
Не секрет, що Таїланд один із найпопулярніших напрямків для подорожей, але багато питань так і залишаються відкритими. Я б радив усім розподілити свій відпочинок наступним чином
Заголовне фото для статті: Весільний фотограф на острові Панган

Весільний фотограф на острові Панган

23 Jun 2022
Оскільки ви тут, я припускаю, що ви шукали весільного фотографа на острові Панган. Це чудове місце для весілля та медового місяця, і я тут, щоб допомогти вам зробити цей досвід незабутнім.